casa funerara chifa logo

Restaurante

În cadrul restaurantului nostru puteți servi bogate meniuri de dulce, de post sau dezlegare la pește. Acestea sunt atent preparate de bucătar, garantând astfel calitatea ireproșabilă a preparatelor.

Puteți opta pentru pachete complete sau simple pe care le puteți oferi participanților la înhumare. Preluăm comenzi pentru colive, colăcei, colac preot, vameși. Organizăm mese de pomenire (parastase), atât în cadrul restaurantului, cât și la domiciliul clientului. Recomandăm efectuarea de precomenzi, atât telefonic, cât și la sediile noastre, pentru a personaliza cerințele dumneavoastră.

parastas restaurant, pomana, catering, restaurante pomeni

Restaurant în Lugoj

Str. George Coșbuc nr. 5A

Restaurant în Reșița

Str. Făgărașului nr. 37

sala de mese parastas, pomana

Organizarea funeraliilor unei persoane dragi este o sarcină grea pentru membrii familiei îndurerate.

De aceea noi, la Casa Funerară Chifa suntem alături de familiile îndurerate și ne ocupăm de toate demersurile implicate de o ceremonie funerară, cu respectul, discreția și profesionalismul cuvenite momentului.

Experiența noastră în domeniul organizării ceremoniilor funerare ne-a ajutat să ne perfecționăm serviciile, să înțelegem perfect demersurile legale care trebuie făcute în aceste situații triste, dar și demersurile pe care le implică pregătirile ceremoniei religioase.

Servicii funerare non-stop

📞 0727.308.309
📞 0734.251.138

parastas restaurant pomana pret
restaureante case funerare pomana parastas servicii catering
rezervare masa restaurant pomeni parastas
preturi organizare parastas la restaurant oferta pret
oferta sala de mese parastas pomana preturi

Firma noastră vă oferă meniuri complete cu servire individuală la porție sau la pachete pentru pomeni și parastase. Orice serviciu (pomeni, parastas) ne este solicitat, îl oferim la cele mai înalte standarde, cu seriozitate și mâncare gustoasă!

casa funerara chifa logo 2