casa funerara chifa logo

Catering

Firma noastră vă oferă meniuri complete cu servire individuală la porție sau la pachete pentru pomeni/parastase. Catering de calitate, preț avantajos!

Misiunea noastră principală este aceea de a fi alături de dumneavoastră în momentele dificile și de a ne asigura că produsele sunt gătite, livrate și servite în condiții de maximă siguranță. Întreaga noastră echipă fiind instruită și echipată în mod corespunzător pentru toate aceste servicii. Meniurile se stabilesc în funcție de gusturile dumneavoastră și în funcție de obiceiurile și tradițiile pe care vreți să le respectați. De asemenea vă putem asigura platouri calde/reci și de dulce/post.

meniu-mancare-de-post-casa-funerara-chifa
meniu-mancare-slasta-cu-carne-casa-funerara-chifa
pret pachete pomana parastas catering oferte

Produsele sunt atent preparate de bucătar, garantând astfel calitatea ireproșabilă a preparatelor.

Puteți opta pentru pachete complete sau simple pe care le puteți oferi participanților la înhumare. Organizăm mese de pomenire (parastase), atât în cadrul restaurantului, cât și la domiciliul clientului.

Preparăm cu succes mâncare gustoasă de post sau de dulce, alături de:

  • Colivă,
  • Colăcei,
  • Colac preot,
  • Vameși.

Servicii funerare non-stop

📞 0727.308.309
📞 0734.251.138

mancare la pachet pret pomana parastas oferte
organizare masa pomana parastas
bucatar catering restaurant enenimente funerare

Firma noastră vă oferă meniuri complete cu servire individuală la porție sau la pachete pentru pomeni și parastase. Orice serviciu (pomeni, parastas) ne este solicitat, îl oferim la cele mai înalte standarde, cu seriozitate și mâncare gustoasă!

casa funerara chifa logo 2